Clint Eastwood – Lige på kornet. (1993).

25.00kr.

På lager

Kategori: Tag:

Beskrivelse

Clint Eastwood – Lige på kornet.

1993 ‧ Dramafilm/Thriller ‧ 2 t 8 m
Lige på kornet er en amerikansk actionfilm fra 1993 instrueret af Wolfgang Petersen med Clint Eastwood og John Malkovich i hovedrollerne. Filmens manuskript er udarbejdet af Jeff Maguire og handler om en Secret Service-agent, der selv ca. 30 år efter drabet på John F.

Frank Harrigan er en barsk veteran i Secret Service. Hans fornemste job er at beskytte USA’s preæsident, og hans pligtopfyldelse har kostet ham både familie og venner.

Han plages stadig af sit liv’s fiasko, da han skulle passe på JF Kennedy den skæbnesvangre dag i Dallas.Nu -30 år efter- vender fortiden tilbage med dødbringende kraft.

Den nuværeende præsident har modtaget en del dødstrusler, og staben i Det Hvide Hus har sat Frank på en rutineefterforskning. Opgaven bliver pludselig alvorlig, da Frank opdager, at en psykopatisk snigmorder er ude efter præsidenten. Men ingen tror fuldt ud på Frank. Heller ikke da morderen begynder at ringe og fortælle om sine planer.

Nu er det på tide at vise, at der stadig er krudt i den gamle agent. Det bliver et kapløb på liv og død, og den snu morder syntes at sidde med alle trumferne…

Udgivelsesdato: 3. september 1993 (Danmark)
Instruktør: Wolfgang Petersen
Manuskript: Jeff Maguire
Billetindtægter: 177 millioner USD
Nomineringer: Oscar for bedste mandlige birolle.