Tom Cruise – Top Gun. (1986).

25.00kr.

På lager

Kategori: Tag:

Beskrivelse

Tom Cruise – Top Gun.

1986 ‧ Dramafilm/Actionfilm ‧ 1 t 50 m
Den talentfulde jagerpilot Pete Maverick Mitchell har et heftigt temperament og problemer med autoriteter, og på flyverskolen for luftvåbnets esser kæmper han desuden en intens kamp imod sin kølige – og knalddygtige – rival Tom Iceman Kazanski, der hele tiden minder ham om hans dumdristige pilotfars død i tjenesten. Samtidig tiltrækkes Maverick og den civile flyverinstruktør Charlie Blackwood uimodståeligt af hinanden, men spørgsmålet er, om en toppilot har mulighed for at have et kærlighedsliv?

Sammen med sin navigatør Goose bliver Pete “Maverick” Mitchell optaget på marinens berømte eliteskole for kommende angrebs piloter, Top Gun. Her træffer han den kvindelige instruktør Charlie, som har en del at lære også efter undervisningen.

Katastrofen ligger konstant på lur. En dødsulykke indtræffer, Maverick tager skylden på sig og taber al lyst til at flyve. Men så havner den unge ærgerrige pilot midt i en livsfarlig konfrontation mod fremmed magt, og Maverick får en sidste chance for revanche.

Udgivelsesdato: 8. august 1986 (Danmark)
Instruktør: Tony Scott
Sang: Take My Breath Away
Filmserie: Top Gun
Musik komponeret af: Harold Faltermeyer, Giorgio Moroder